Levenskunstspel


Dit is een inspirerend, kleurrijk spel, dat bestaat uit 52 (levens)kunstkaarten. Op elke kaart staan een thema en 3 prikkelende, verdiepende vragen. 

De vragen van het levenskunstspel wijzen op je mogelijkheden. Ze roepen het mooie in je wakker en nodigen uit tot verdieping. En – in een groep - tot mooie, verrassende gesprekken. 

Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen en natuurlijk ook samen met je partner, met je vrienden of met anderen. Zowel privé als in een professionele omgeving.

Het brengt je zoveel dichter bij elkaar. Op een speelse en fijne manier krijg je de mooiste gesprekken en voel je je echt met elkaar verbonden.

De prijs van het Levenskunstspel is 19,95.


Hieronder zie je een aantal kaarten 

uit het Levenskunstspel:

Gebruik en vragen van het spel

Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin je je echt met de ander wilt verbinden. Waarin je elkaar graag beter wilt leren kennen. Op een lichte speelse manier en toch met diepgang. Het Levenskunstspel vergroot de verbondenheid én het respect voor ieders eigenheid.

De afbeeldingen, Anky noemt ze Beeldhaiku©, zijn intuïtieve tekeningen uit één lijn, die door hun eenvoud een grote zeggingskracht hebben. Op elke kaart staan drie versterkende vragen, die gericht zijn op je mogelijkheden. De vragen bij de beeldhaiku zijn persoonlijk, verrassend en versterkend: ontdek hoe vragen van kwaliteit spelenderwijs een leven van kwaliteit creëren.